TIĞ İŞİ ÖRGÜ BAYAN BOT MODELİN YAPILIŞI



Sevgili örgü sevenler bugün sizlere yaza hazırlık olsun diye bayan bot modeli ile yapılışından bahsederek fikir olsun istedim.

Yaza hazırlık olsun şimdiden örelim diye yazlık çok zarif güzel tığ işi bir bot modeli yapılışıyla sizlere sunayım istedim

Bot hazır tabanlıkla örülen bu güzel el örgü ayakkabı modeli umarım beğeneceksiniz değişik tığ işi ile yapılan bu güzel bot ayakta çok şık duracağını düşünerek siz el işi sevenlere fikir olsun istedim .

Görünüşü küpür ayakkabıya benzeyen bu tığ işi sizlerde yapacak olursanız diye anlatımlı videoyu da paylaştım patik yapanlar için daha kolay yapacaklarını düşünüyorum çünkü tabansız patik yapılışına benzettim.

Yazlık çok değişik bir bot modeli arkadaşlar günümüzde artık ayak tabanlıklar var topuklu veya spor olarak her şekilde tabanlıklar bulabilirsiniz yeter ki yapalım yapılışı çok da zor değil tığ işi bilenler kendinize yapacağınızı düşündüm ve size sunayım istedim patik yapanlar bu ayakkabı tabanlığı başka modelde yapabilirsiniz illa bu model olması şart değil sizler değişik örnekler yaparak harika bot veya ayakkabı yapabilirsiniz.

Değişik model bakmak ister ve fikir edinmek isterseniz diğer sayfamda hepsi var bakarak da fikir edinebilirsiniz değişik ve örgü ile el işleri ilgili modeller için sayfamı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

Bu modeli yapmak isteyenler video anlatımını izleyerek fikir edinmenizi öneririm şimdi yapmak isteyen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.