TIĞ İŞİ ÇİLEK MODELİ KAZAK YAPILIŞI



Tığ işi ile çilekli model kazak olarak yapılışı olan bu güzel modeli sizlere paylaşayım istedim

Daha önce ki sayfamda eldiven ile bere olarak bu örnek yapılışlarıyla paylaşmıştım şimdi çilek örgü model olarak şimdide kazak olarak yapılışıyla paylaşıp yapan arkadaşlara kolay olsun diye.

Arkadaşlar tığ işi olarak da örgü şişte olduğu gibi her yerde kullanabilir olduğumuzu unutmayalım bakın şimdi de kazak olarak çok güzel olduğunu söylemek istedim.

Sevgili örgü sevenler bazı modellere görsel bakın diye hep söylerim ya işte görsel bakıp nelerde kullanabilir olduğuna daha güzel karar verebiliriz diye düşünüp fikirlerimi sunmak istedim.

Çok güzel kazak olduğunu söylemek istedim umarım sizde beğeneceksiniz yapacak olursanız yapılış videoyu izleyerek çok kolay yapabilirsiniz.

Değişik örgü modellerden haberiniz olmasını isterseniz sayfamı takip etmenizi öneririm.

Evet arkadaşlar bu güzel kazak modeli yapmak isterseniz yapılış anlatımını paylaştım ve yapılışında sizlere teknikleri ile kolay yapılışından yardımcı olacağını düşünüyorum sizlere fikirlerimi sundum sizlerden de yorumlarınızı beklerim şimdi bu güzel çilek örgü kazak modelini yapmak isteyen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Değişik çilek modellere sayfamda bulabilirsiniz video izleyerek yapmanızı tavsiye ederim.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.