Kabak çiçeği örgü örneğin yapılış anlatımla



kabartmali örgü modeli
kabartmali örgü modeli

Kabak çiçeği örgü modeli sizlere fikir olsun istedim .

Her iki taraflı örgü modelin yapılışını sizlere video olarak paylaştım izleyerek çok kolayca yapabilirsiniz .

Bu örgü modeli arkası ile ön tarafı örnek aynı görünümlü olması bebek battaniyesi olarak harika olacaktır sizlerde örgüyü yapınca fark edeceksiniz her iki tarafı ayni örnek görünmesi atkıda da güzel olacak ters dönünce de aynı model görünecektir.

Arkadaşlar değişik bir örnek olduğunu düşünüyorum belki daha önce diğer sayfalarda görmüş olabilirsiniz fakat ben yeni gördüğüm için değişik geldi benim gibi yeni görenlerin de beğeneceğini umarım .

Yapacak olursanız anlatımlı videoyu izlemenizi tavsiye ederim her kesin yapılışı farklı ve tekniği almamız için her anlatımlı videoyu izlersek bilgi edinmiş olursunuz .

Bu örnekle diğer modeller gibi görmek istediğimiz her yerde yaparak kullanabiliriz .

Yelek yaparken aralarına haruşe yaparak değişik bir görsel oluşturabiliriz bu model 3 ve katlarından oluşur ona göre yapacağınız modele uygun sayı yapabilirsiniz bebek battaniye yapacak olursanız misinalı şişle yaparsanız daha kolay örebilirsiniz.

Bu modele kabartmalı modelde denilir ben bu modelin kabak çiçeği olduğunu düşünerek fikirlerimi sunmak istedim değişik modeller görmek isterseniz yeni ve çok güzel modeller diğer sayfamda var ziyaret etmenizi öneririm.

Sevgili örgü seven hanımlar bu modeli umarım beğeneceksiniz yapmak isteyen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

ÖRGÜ MODELİ KABAK ÇİÇEĞİ
ÖRGÜ MODELİ KABAK ÇİÇEĞİ

 

,

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.