ASRİN LASTİK MODELİN YAPILIŞI



Evet hanımlar bu soğuk havalarda en çok ihtiyaç duyduğumuz boyunluk şapka şallar için çok güzel bir şiş örgü modeli sizlere fikir olsun diye yapılışı olan anlatımıyla paylaşmak istedim.

Arkadaşlar asrin lastik modeli olan bu örgü örneği çok beğeneceğinizi umarım bir çok yerde kullanabileceğiniz bir örgü modeli şişle çok kolay bir model değişik  örgülerin lastiği olarak da bu örgüden yapabilir yada tümü olarak bu asrin lastik örgü örneğinden yapabilirsiniz bere ile boyunluk birde parmaksız eldiven yaparsanız tam takım olacaktır:
Sürekli dışarıda olanlar için çok ihtiyaç duyacağını düşündüğüm için siz örgü sevenlere fikir olsun yapmak isterseniz nasıl yapılıyor diye düşünmeyin kolaylık la yapacağınız videoyu da paylaştım umarım bu video anlatımlar la siz örgü sevenlere yardımcı olabiliyorum.

Kalın iple yapılan bu örgü modeli hem kolay hemde çok çabuk biter sizleri de yormaz diye düşünüyorum her zaman aynı modeller örgüde sıkar çünkü bende hala yapıyorum fakat bir modeli yapınca değişik başka şeyler yapmak isterim sizlerde aynı fikirde olduğumuzu düşünüyorum .

Sevgili hanımlar değişik görsellerden haberdar olmak isterseniz takıp etmeyi unutmayım her zaman en güzel ve yeni modeller ile sizlere bilgilendirmek isterim umarım beğeniyorsunuz şimdi yapmak isteyen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.