KOZALAK ÖRGÜ MODELİN YAPILIŞ ANLATIMIYLA



Yine çok güzel ve değişik örgü teknik  yelek modeli ve yapılışıyla sizlere fikir vermek istedim.

Sizlerinde bildiği gibi yelek örgü modelleri o kadar çok ki sizlerde karar vermek zor olsa gerek bence sizlerin ip uyumu ve görsel olarak hangisi güzel gelirse o örnekten yeleğinizi yapın derim.

O kadar değişik isimler var ki örneği bilsek de isimler dikkatimizi çekiyor fakat biz örgücüler için önemli olan örnek gösterişi diye düşünerek siz örgü sevenlere fikrimi söylemek istedim.

Örgü yaparken bence iplerin markasına takılmamak gerek diye düşünüyorum birde verilen sayılar çünkü örgü örerken sayılar bazen tutmuyor kimi siki yapar kimi gevşek öreriz birde iplerin kalın ince olması var sayılar asla tutmaz ben bunları kendim modellerde video çekip sizleri daha fazla bilgilendirmek istiyorum .

Bende siz örgü sevenlerden biri olduğum için bilgi vermek adına buradayım sizlere daha çok bilgi sunmak ve örnekleri nasıl yapılır la ilgili video yapmak düşünüyorum eğer takıp ederseniz zaten beğeneceğinizi umuyorum .

Ben örgücü olarak sadece görsel bakarak örgü yaparım sizlerde tavsiye ederim .

Arkadaşlar bu güzel modelin değişik bir adi vardi benim düşüncem olarak bildiğim kozalak örgü modeli olduğu şimdi bu güzel örgü modelini yapacak olan örgücü arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.