KILÇIKLI İPLE ELMAS ÖRGÜ MODELİN YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler bugün yine çok güzel kız çocuklar için bir örgü yelek örnekle sayfamdan sizlere fikir olsun istedim.

Elmas örgü denince bir çok benzer modeller ile yapılış örgü örnekler var benzer oluşu sizin düşüncenizi değiştirmesin sadece benzer isimlerdir yapılışları farklı olduğunu anlatımlı videoları izleyerek fark edeceksiniz

değişik olduğu ve bu çocuk yelek modeli bir başka güzel oluşu sizinde beğeneceğinizi düşünüyorum.

Arkadaşlar kılçıklı iple yapılan ve gösterişli bir örneği sizlerde kız çocuklarınıza yapmak için bir fikir olsun eğer yapmak isterseniz de anlatımlar için her zaman söylerim videoları izleyin diye hem yapılışı sizlere kolay olacak hem de fikir edinebilirsiniz.

Bizlere bu çocuk yelek modeli hazırlayıp sunan el işi krallığına buradan çok teşekkür ederim.

Her modelin örneği farklı eğer değişik modellerden haberdar olmak ve değişik modelleri isterseniz sayfamı takip etmeniz ve ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

Örnek aramadan önce yelek nasıl yapılır diye fikir edin sonra örnek nasıl yapılır diye bakın modellere görsel olarak düşün ve bu modelle neler yaparım diye düşünerek örgüye başlarsan sende değişik görseller ile modeller sunarsın.

Umarım bu benim fikrime katılacaksınız ben sizlere modeller ve fikirlerimi sunuyorum sizlerden de yorumlarınızı beklerim.

Bu elmas örgü modelin yapılışını yapmak be izleyenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.