EFSANE ERKEK ÇOCUK YELEĞİN ANLATIMI



Sevgili örgü seven hanımlar yine çok güzel efsane çocuk yelek modelin yapılış anlatımıyla sizlere paylaşıp fikir vermek istedim

Yeni ve erkek çocuklar için güzel bir yelek modeli daha önce değişik nakış li yelek modellerden bahsetmiştik fakat bu yelek görselin den hiç paylaşmadığımı düşünerek sizlere fikir olsun istedim:
Yelek modelleri çok var bu model çok değişik dışarıya gitmek için ideal bir model hem erkek çocuklar çok güzel düşünülmüş olduğunu görüp sizlerde fikir edinin istedim yapılışı ile adım adım anlatımları var olan videoyu da sizlere paylaştım kolay bir örgü modeli fakat görseli çok güzel düşünülmüş olduğunu sizlerde göreceksiniz .

Arkadaşlar haruşe yapılmış ama çok güzel olduğunu düşünüyorum sizlerinde beğeneceğinizi   umut ediyorum

Değişik görsellere bakmak isterseniz sayfamı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

Efsane erkek çocukların yelek modeli kıl çilli iple harika bir model oldu sizler istediğiniz iple yapabilirsiniz fakat bu renkler çok uyumlu olduğunu düşünüyorum ve siz örgü sevenlere de fikir olsun istedim.

Sevgili örgü sevenler haruşe aralarına tek düz örgü ile sanki dikiş varmış gibi görünüyor değişik görsel oldu sizin de beğeneceğinizi umarım.

Bu modeli yapmak isteyen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.