DALGALI ÜÇGENLER ÖRGÜ MODELİN VİDEO



Sevgili örgü seven arkadaşlar bu sayfama yine çok güzel ve her yaşı hitap edecek örgü modeli ile anlatımlı videoyu paylaşmak fikir vermek istedim.

Yapılışı diğer örgü modeller gibi düz örgü üstündeki üçgende dalgalı bağlama model gibi örülüşü harika model ortaya çıktı bende bu değişik modeli sizlere paylaşmak istedim belki daha önce bu örgü modeli görmüş olabilirsiniz fakat ben bu modeli yeni gördüm benim gibi yeni görenler için fikir olsun değişik ve her yaşa kullanılan bir örgü olduğunu düşünüyorum ve sizlere kendim fikrimi söylemek istedim.

Arkadaşlar değişik modelleri ile anlatımları bulmak isterseniz sayfama bakmanız yeterli olacaktır.

Dalgalı üçgenler modeli bize yapılışını anlatan gönülden örgülere buradan teşekkürlerimi iletirim.

Arkadaşlar her zaman ki gibi renklere dikkat etmeliyiz birde yapılışı olan her örneğin videoyu izlemenizi tavsiye ederim çünkü yapılış teknikler ile ilgili bilgi edinmiş olacaksınız herkesin örgü örme işlemi farklı sizin de değişik olur daha kolay yapmanızı sağlar.

Bu örgü örneğin yelek olarak harika olacağı gibi berede de çok değişik olacaktır bere tekniği bilen bu örneği yaparak değişik bir bere yapmış olursunuz diğer örgülerde olduğu gibi bu modelde de her şey yapılabilir şimdi bu dalgalı üçgenler örneği yapmak isteyenlere kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.