TUNUS İŞİ İNCİLİ PATİK MODELİN YAPILIŞI



Sevgili örgü sevenler bu sayfama tunus işi yeni modeli olan incili patik yapılışıyla sizlere fikir vermek istedim.

İncili tunus işi patik modelinden biraz olsun yorum yapmak istedim.

Arkadaşlar bu güzel incili patik modeli tunus işi fakat sizler eğer tunus işi bilmiyorsaniz şişle ayni modelden yapabilirsiniz veya tığ işi olarak yapabilirsiniz yani her model olursa olsun yeter ki örneği beğenelim istediğimiz el işi ile yapabiliriz sadece yapılış şeklini bilirsek sorun olmaz her zaman ki gibi yinede söylemek istedim yeni bir modeli görünce mutlaka anlatımı olan videoyu izleyelim ve yapılış tekniklerden bilgimiz olsun .

Değişik görsel yapmak için sadece modeli görmek değildir sizin gözünüze hangi süs daha güzel görüyorsanız değişik süslemeyi onunla yapın bir fiyonk yerine çiçek olur veya ponpon veya bu modeldeki gibi inciler ile süsleyince harika modeller olur.

Böyle inciler ile tunus işi örgü ile çocuk yeleği de harika olur diye düşünüyorum sizde değişik görsel yarata bilirsiniz renkli ipler kullanabilirsiniz .

Çeyizlere çok güzel olur incili gelin patiği olarak çeyiz sandıklarınız da yer vermelisiniz bence bu patik örnek olarak da harika değişik patik modellerden bilgi edinmen için sayfayı ziyaret edebilirsiniz:
umarım bu düşüncelerime sizlerde katılacaksınız ve uygulayarak bana yorum dan bilginizi paylaşırsınız şimdi yapacak arkadaşlara kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.