MEYRİSAL ÇİÇEĞİN MODEL İLE YAPILIŞI



Sevgili örgü seven hanımlar yine çok değişik ve çok güzel meyrisal çiçeği yapılışından bilgilendirmek istedim.

Evet arkadaşlar bu ara yine çok değişik ve güzel lif modelleri paylaşımlar için sayfama yer vererek sizlere de hem kendinize hemde çeyiz hazırlayanlara kolaylık olsun yapılışı ile modeli sunayım fikir edinin istedim.

Güzel bir çiçek modeli lif yapılışı ve anlatımını yapan muhteşem liflere buradan teşekkürlerimi iletirim.

Hava soğuk kış ve yaza vakit az kalmış düğün dernek derken çeyizlerin hazırlanması gerek diye düşünerek bu aralar sayfama çeyizler için modellere yer verip siz örgü sevenlere fikir olsun ve model ne yapalım düşünmeden sadece sayfamı ziyaret etmeniz yeterli olsun diye en güzel örnekleri paylaştığımı düşünüyorum sizlerden de yorumlarınızı beklerim.

Arkadaşlar umarım modelleri ve anlatımlarla ilgili yorumlarımı beğeniyorsunuz sizlere değişik modellerden haberdar olmak için takip etmenizi öneririm.

Evet arkadaşlar umarım bu modeli de beğeneceksiniz yapılışına gelince adim adim anlatımı var çok detaylı izleyerek yapacağınızı umarım .

Renkler yine çok güzel uyumlu sizlerde değişik ipler ile yapacak olursanız renklerin uyumuna dikkat etmenizi tavsiye ederim modeli gösteren renklerin olduğunu unutmayım şimdi bu güzel meyrisal çiçek lif modelini yapacak arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.