İRİ SAÇ ÖRGÜSÜ GÖRÜNÜMLÜ LASTİKLİ MODELİN ANLATIMIYLA



Sevgili örgü sevenler bu sayfama yine yeni bir örgü modeli ile yapılışından bahsedeceğim.

Daha önceki sayfamdan takipçilerden bir yorum aldım çok eski bir örgü modeli diye evet arkadaşlar örgü çok geniş diye hep bahsederim zaten örgü eski el işlerin değişik versiyonu yeni yaratıcılık değil bazen modellerde yelek yapılmış ve şimdi patik olarak yapılıyor sadece iplerin değişikliği ve modelin biraz değiştirerek yapılıp yeni tasarım denilmesi.

Örgü çok eski bir sanattır sadece örgü olarak bir model yapılırdı anneanneler babaanneler yelek yapar sadece yelekte kalırdı örnek şimdi o kadar geniş bir örnek olarak yapılıyor ki her yerde ve görmek istediğimiz yerde kullanılan modelleri paylaşıp bilgi vermek istiyorum.

Yorum yazan arkadaşa buradan teşekkür ederim bana açıklama fırsatı verdiği için evet arkadaşlar modeller yeni sadece örnekler eski ve değiştirerek teknik veriliyor anlatımlı videolarda ben hep derim ki teknik alın yapılışında değişiklik yapın sizinde değişik modeliniz olsun .

yakında bende değişik bir anlatımdan bahsedeceğim umarım sizler sayfamı takip ediyorsunuz eğer takıp edecek olursanız örneklerin değişik olarak yapılış tekniklerden bilgi edinirsiniz .

Evet sevgili örgü sevenler umarım bu fikrime sizlerde katılırsınız şimdi bu güzel lastik modeli yapmak isteyenlere fikir olsun şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.