Cupcake lif modeli ile yapılış anlatımına bakalım



Sevgili örgü sevenler bugün yine çok güzel renkli bir örgü lif modeli ile anlatımlı videoyu örgü sevenlere fikir olsun diye paylaşmak istedim.

Yine çok güzel yine yeni tasarımı olan bu renkli bir lif modelini örgü sevenlere fikir olsun kış aylarda çeyiz yapanlar için değişik bir modeli anlatımıyla paylaşayım yapılışında kolay olsun çeyiz sandıklar da yer alsın istedim.

Gerçekten çok güzel renkli canlı bir lif modeli ben bu suzan hanımın bütün modelleri ve anlatımlarını beğendiğimi ve sizinde bu suzanın el işi dunyasını takip etmenizi ve abone olmanızı tavsiye ederim.

Arkadaşlar ben kolay kolay çeyiz örgü demezdim şimdi çeyiz deme gereği duyuyorum çünkü tam çeyiz hazırlığı yapacağımız bir donem olduğu için ve bizlerde çeyizler yaptığımız için söylemek istedim bazı modeller gerçekten tam çeyizler için olduğunu düşündüğüm modellere çeyiz derim ve değişik güzel modeller isterseniz de yine sayfamda var her biri çok güzel bu modelde olduğu gibi .

Evet bu güzel modeli eğer yapacak olursanız video izleyerek güzel anlatımın yapılış tekniğinden bilgi edinebilirsiniz.

Motifler ile yapılan bu model çok değişik rengarenk olması çok değişik görsel oldu sizinde beğeneceğini düşünüyorum umarım fikir edinebilir ve bu düşüncelerime sizlerde katılacaksınız değişik örgüler için sayfamı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır bu modeli bizlere tasarlayan ve yapılış anlatımını yapan suzanın el işi dunyasına buradan teşekkürlerimi iletirim şimdi yapacak arkadaşlara şimdiden kolay gelsin iyi seyirler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.