Çok kullanışlı atkı miğfer bere Anlatımlı



Sevgili örgü sevenler bu sayfama çok değişik ve çok güzel bir akılı miğfer bere modelinin anlatımını sizlere sunayım istedim.

Değişik bir örgü atkılı bere modeli düğmeler ile süsleyerek dekorlu bir havalı olduğunu sizlere de her zaman değişiklik yapın dekor ile süsleyin dememin sebebi bu düz örgü ile değişiklik yapılınca model nasılda harika oluyor.

Ben hep derim ya video anlatımları izleyerek tekniklerden haberiniz olsun fikir edinin diye bir iki kelimede neyi nasıl kullanacağın la ilgili fikrin olur diye izleyin derim.

Ayreten boyunluk yapmaya gerek kalmaz istersen önüne düğme ile ağzını kapatacak boyunluk gibi kullan istersen bere gibi arkaya düğmeler ile kapatarak bere şekilde kullan çok kullanışlı bir model örgüye gelince düz örgü ve lastikleri haruşe örülen basit ve çok güzel bir örgü olduğunu düşünerek siz örgü sevenlere yeni ve güzel modelden haberdar edeyim istedim yapılışına gelince güzel anlatımı sundum izleyerek çok kolayca örebileceğinizi düşünüyorum.
Evet arkadaşlar sizlere bu güzel modelin fikirlerimi sundum bende sizlerden yorumlarınızı beklerim değişik modellere sayfamı ziyaret ederek bulabilirsiniz harika boyunluk ile bere modeli umarım beğeneceksiniz yapacak arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

YAPILIŞ ANLATIMLI VİDEO İZLEMENİZİ TAVSİYE EDERİM.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.