BAĞLI KALPLER ÖRGÜ MODELİN YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel bir örgü örneğin yapılışını sizlere fikir olsun yapılışı içinde kolay olsun diye güzel anlatımı olan bir videoyu paylaştım.

Değişik ve güzel bir örnek olduğunu düşünerek sizlere örnekler sunmak için buradayım sizlere en güzel ve değişik görseli olan her modelden haberdar etmek istedim eğer üye veya takip etmiyorsanız sayfamı ziyaret ederek karar verebilirsiniz.

Örnekler ile modelleri siz örgü sevenler için paylaşıyorum bende sizlerden yorumlarınızı beklerim değişik modellerin anlatımını da yapmaya başladım videoyu kendimde çekerek bilgilendireceğim umarım sizlerde beğeneceksiniz .

Arkadaşlar yapamadığınız  bir örnek olursa sizlere yardımcı olacağım bu örnek ile ilgili konuşmak gerekirse harika bir örnek nerede ve nasıl yaparız diye soracak olursanız demem şu ki örgü geniş ve nerede görmek isterseniz orada çok güzel olacaktır.

Renkler ile güzel olan bir örgü modeli fakat yelek olarak çok güzel dürüyor ben anneme yapmıştım yeni bir model değil fakat yeni görenler ve yeni yapacaklar için gerçekten güzel model ve çok keyifle örülüyor tavsiye ederim.

Evet arkadaşlar bu bağlı kalpler örgü modeli umarım beğenecek ve yapacaksınız şimdiden kolay gelsin .

Arkadaşlar yapılışını izleyerek tekniklerden bilgi alabilirsiniz yapım aşaması çok güzel anlatım var tavsiye ederim İYİ SEYİRLER.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.