ZİNCİRLİ HALKALAR ÖRGÜ MODELİN TEKNİK ANLATIMINA BAKALIM



Sevgili örgü sevenler sırada kendim modelimi teknik ile anlatımını sunmak istedim.

Arkadaşlar bu modeli yabancı bir siteden bundum anlatımını anlayamazlar diye kendim anlatım yapıp sizlere bilgilendirmek istedim.

çok kolay bir örgü olduğu için güzelde bir görsel var sizinde bu modelden haberiniz olsun diye paylaştım.

Orgutarifleri olarak youtube kanalım var bundan sonra kendim modelleri de paylaşarak yapamadığınız örneklerin anlatımını sizlere yapmak istiyorum.

Yeni video çekimi yaptığım için çok beğenmeyebilirsiniz bende sizlerin yorumlarla anlatımlara biraz daha dikkat ederim diye düşünerek siz örgü sevenlerden yorumlarınızı beklerim .

Arkadaşlar bu örneği çok beğendiğim için sizlere de fikir olsun diye sunmak istedim her yerde kullanılabilecek bir örnek hem yapılışı keyifli ve kolay hemde güzel gösterişli bir örgü modeli diye düşünerek paylaştım sizlerinde bu modeli beğeneceğinizi düşünüyorum.

Ben görsel olarak hem akilli iple yaptım hemde düz iple kalın iple daha güzel oluyor ince iple çocuklara güzel olur ben bu halkaları parmağıma dolayarak yaptım sizler isterseniz kalın kalem veya şiş kullanabilirsiniz fakat parmakla daha kolay oluyor ben halkaları 5 kere dolayarak yaptım sizler isterseniz az veya daha çok dolayarak sayıları değiştirebilirsiniz .

Halkaları yaptıktan sonrada 2 DÜZ ‘ TERS ördükten sonra halkaları toplayarak örüyoruz yapmak isterseniz azda olsa anlatımı olan videoyu izleyerek de yapabilirsiniz şimdiden kolay gelsin desteklemenizi beklerim.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.