YENİ TASARIM YAĞMUR DAMLASI LİF MODELİN YAPILIŞI



Sevgili örgü seven arkadaşlar bu sayfama yeni ve çok değişik görseli olan yağmur damlası örgü lif modelini sizlere yapılışıyla paylaşmak istedim.

Çok değişik ve güzel bulduğum için sizlere de fikir olsun yapmak isterseniz de kolaylık olsun diye düşünerek paylaştım.

Renkleri ile harika bir model motif halın de yapılmış olması güzel eline alınca koca bir işle örgü örmek zor fakat motif olunca sadece birleştirirken zor olur ama değer çünkü güzel bir lif modeli .

Artık tam çeyiz hazırlama zamanı olduğunu düşünüyorum ve çeyize illaki yapılır işte güzel bir model  adım adım anlatımını izleyerek kolayca yapabilirsiniz yeni bir tasarım ilk siz çeyizler için bu modeli kullanın .

Evet arkadaşlar umarım bu modeli beğeneceksiniz değişik çeyizler için modeller bakmak isterseniz sayfamı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

Siz örgü sevenler bu güzel modelle ilgili yorum yapmak istemedim çünkü renkleri ile uyumlu harika bir model üstüne konuşacak hiç bir şey yok sadece isterseniz kare yapabilir iseniz battaniye yapabilirsiniz yada bebek arabasına örtü olarak da güzel olur diye düşünüyorum.

Bu modeli beğenip de yapacak örgü sever arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.