Yeni kelebek modelli lif yapılışına bakalım



Sevgili örgü sevenler her zaman gibi yine çok değişik ve güzel bir lif modelle sayfamdan sizlere fikir vermek istedim.

Kışın çeyiz hazırlamak için güzel bir zaman olduğunu düşünerek bu aralar hep çeyizler için güzel modeller ile anlatımları öğretici olan video anlatımlarla paylaşıyorum.

Çünkü biz bayanlar güzel bir model görünce hemen çeyiz için deriz fakat o kadar güzel modeller var ki tam çeyiz için sanki bunlardan biride bu kelebek modeli lif olduğunu düşünerek sizlere sunayım istedim.

Bize bu güzel örgü modeli kendi tasarımı olan ve bunu yapmamıza yardımcı olup video yapan lif perisi arzu hanıma teşekkürlerimi buradan iletirim:
İşte ben böyle yeni kendi tasarlayan ve sunan modelleri beğenirim ve bende sizlere sunmak isterim bende örgü seven olarak anlatıma ve modele çok dikkat ederim.

Sevgili örgü sevenler her zaman ki gibi yine söylüyorum eğer değişik model üretmek isterseniz yapılış tekniği öğrenmelisin bunu da anlatımlı böyle güzel videoları izleyerek edine bilirsiniz.

Evet arkadaşlar değişik model arar iseniz sayfama bakmanız ve ziyaret etmeniz yeterli olacaktır eğer yeni modellerden de haberdar olmak isterseniz takıp etmenizi tavsiye ederim.

Bu güzel kelebek örgü lif modelini yapacak arkadaşlara şimdiden kolay gelsin iyi izlemeler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.