HANIM DİLENDİ BEY BEĞENDİ PATİK MODELİN YAPILIŞI



Sevgili örgü sevenler bugün sizlere hanım dilendi bey beğendi patik modeli sizlere anlatımı ile sizlere fikir olsun istedim.

Değişik bir örgü modeli bir patik elinizdeki ipleri değerlendirebileceğiniz bir örgü olduğu için siz örgü sevenler yaptığınız bir çok örgü iplerinizin artmıştır bunlar için çok güzel bir ip değerlendirebileceğiniz patik modeli bulup sizlere de fikir olsun istedim .

Bizlere bu modeli  ile fikirler sunan suzanın el işi dunyasına buradan çok teşekkür ederim.

Örgü sevenler için bizlere artık ipleri değerlendirebileceğimizi sunduğu için sizinde fikrini beğeneceğinizi düşünerek sizlere paylaşmak istedim anlatımlarıyla çok güzel sunan suzan hanıma abone olmanızı tavsiye ederim.

Arkadaşlar bu patik yapılışını izleyerek sizlere teknik ve ipleri nasıl değerlendireceğinizi açıklar buradan bilgi edine bilirsiniz bir çok patik paylaştım bu fikir benim hoşuma gitti çünkü örgücü olarak yaptığımız örgülerden ipler artığını bilirim ve bu fikir hoşuma gitti sizlerde yapacağınızı düşünüyorum .

İki renkli bu patik modeli fakat sizde değişik ipler varsa çeşitli iplerle de yapabilirsiniz değişik olur .

Hani ben hep derim ya video izleyerek teknikler elde edin diye böyle eğitici videolardan bilgi alabilirsiniz sadece modelleri anlatımlar değil değişik yerlerde kullanmanızı da önerir .

Evet arkadaşlar başka modellerde var sayfamı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

Bu videoları izlemenizi tavsiye ederim bu çok kolay ve şık modeli yapacak arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.