Yengeç örgü modeli ile anlatımı



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel ve yeni bir modeli sizlere sunmaktayım yengeç örgü modeli ile anlatımını size fikir olsun yapımı kolay olsun diye anlatımlı videoyu da paylaşıyorum.

Sayfamda her zaman gibi güzel ve gösterişli modeller hakkında sizlere bilgi vermek için burada olduğumu unutmayın her zaman sizlere fikrimi ve modellerin anlatımlar la yardımcı olduğumu düşünüyorum umarım sizlere yardımcı oluyor  çok güzel anlatımlar olduğu için tekrar sizlere anlatım yapmak istemiyorum fakat bu demek değil sizlere sadece modellerden bilgi veriyorum yapamadığınız bir model olursa yine sizlere anlatım yapacağım.

Bene bir örgü seven ve hala örgü yapan biriyim yakında yine çok güzel bir örgü modelin anlatımını yapacağım yeni youtube kanalım var fakat anlatımda acemi olduğumu düşünüyorum sizlere biraz daha detaylı anlatımlar yapmak için hazırlanıyorum umarım yakında bu güzel modelimi anlatımını yapacağım .

Değişik ve güzel modeller için takip etmeyi unutmayın zaten sayfamı ziyaret ederek sizlerde fark edeceksiniz aradığınız her örnek bulabilirsiniz.

Bebek yelek yengeç modeli
Bebek yelek yengeç modeli

Evet arkadaşlar bu güzel örnekle ilgili biraz yorum yapalım bu örgü her yaşa göre bir model olduğunu düşünüyorum  çocuklar için yelek hırka çok güzel olur her örgüde olduğu gibi bu modelde geniş düşünerek örelim şapka ,bere ,atkı ve bir çok yerde kullanabiliriz güzel ve değişik model olduğunu düşünerek siz örgü sevenlere fikir olsun yapmak isterseniz de anlatımla yardim alarak yapacağınızı  umarım şimdi yapmak isteyen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.