Tığ işi nohut örneğin boyunluk yapılışı



sevgili örgü sevenler yine çok kolay ve güzel bir örgü tığ işi olarak yapılan bir boyunluk ile bere yapılışından bahsederek fikir vermek istedim.

arkadaşlar çok güzel renkli ve güzel bir model olduğunu  düşünerek sizlerde kılçıklı iple yapabilirsiniz aralarına geçiş sade ipler yapılmış sizlere tam ters olarak yapabilirsiniz nohut kabartısı sade iple de güzel olacaktır yani bu modele görsel bakarak istediğiniz gibi iplerin yerlerini değiştirerek değişik olsun sizlere bere de yapılır demek isterken bu örgü modele yelek hırka yapılır .

Evet arkadaşlar lastik yapılışına kadar tığ işi olan bu örgü boyunluk umarım beğeneceksiniz değişik ve başka örnekler de isterseniz sayfamı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır çünkü her modeli sunduğumu düşünerek sizlere takip etmenizi öneriyorum.

Bu modeli her yerde kullanabilir olmalısınız sadece boyunluk olarak bırakmayalım görmek istediğimiz yerde güzeldir örnekler.

Bazı modellerde ipler geçişli olunca renklere dikkat etmeliyiz ki görsel güzel olsun örnek gösterişili olsun.

Ben sayfamda bir çok örgü modeli paylaştım fakat bu model yapılışı ile çok kolay görseli güzel olduğu için paylaşmak istedim eğer yapacak olursanız video anlatımını izlemenizi tavsiye ederim şimdi yapacak olan örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.