TIĞ İŞİ ÇAPRAZ ÖRGÜ YELEK MODELİ YAPILIŞLA



Merhaba arkadaşlar yine çok güzel yeni bir tığ işi yelek örnekle sayfamdan sizlere fikir olsun istedim.

Bir gurupta bu modeli nasıl yapıldığını sormuşlardı bende sizler içinde fikir olsun diye sizlere sunayım istedim bu modeli istek oluğu için paylaşmak istedim bunun türkçe anlatımını yapmak istedim fakat rahatsızlandığım için yapamadım ve bu yapılışını yabancı bir siteden aldım sizlere paylaşıp fikir olsun diye paylaştım .

Çok kolay yapılışı var eğer yapamazsanız yine sizler için anlatırım yorum kısmından bana ulaşabilirsiniz eğer yapamadığınız örneklerde olsun yardımcı olmak için burada olduğumu unutmayın .

Ben biraz olsun yorumlayarak anlatayım.

4 TANE trabzan yap 4 ZİNCİR ÇEK ve devam et .

2 SİRA olarak devam et trabzanın üstüne ve zincir üstüne devam et sonra trabzan yapacağin 3 kere tığ dolayarak 1, sıradaki trabzana bağlayarak 4 kerede çık bu şekil devam et 2 sıra daha 4 lu trabzan yap bu sefer çapraz olacak şekil ile tığa 3 ip dola ve 4 kerede çık bu kadar kolay fakat görünümü çok güzel bir yelek olacaktır arkadaşlar simli bir iple yapılırsa harika olacaktır.

Arkadaşlar zaten yapılış şekli var video olarak paylaştım umarım bu video anlatımla yaparsınız .

Değişik modeller için sayfamı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır şimdi bu güzel yelek modeli yapmak isteyen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.