ESKİ KAZAKLA MARKET PAZAR ALIŞVERİŞ ÇANTA YAPILIŞ TEKNİĞİ



Evet arkadaşlar eski kazaklar ile geri dönüşüm olarak yapacağınız çanta çok amaçlı kullanabilirsiniz .

Sizlerinde bildiği gibi artık pazar çantaları ücretli olduğunu ve bize parayla almamamız için bu eski kazakları değerlendirmek için güzel bir teknik olduğunu düşünerek sizlere fikir olsun istedim.

Kazaklarınız eskimiş olur fakat bizlerde çok güzel çanta yaparak bu eskiyen kazaklarımızı değerlendirmiş oluruz.

Arkadaşlar illa örgü yapmak değildir değişiklik yapmak bakın eski örgü kazak ve hırkalarda neler yaparız bere yapabiliriz hırkanın koluyla çorap yapılabilir yani illa örgü örmek değil bir şeyleri yenileyerek yapabilmektir.

Örgü ile çanta yapsak ve sayfama file olarak anlatımı video var oradan da bakarak fikir edinebilirsiniz fakat kazağı değerlendirmek de güzel bir fikir oluğunu düşünerek sizlere paylaşmak istedim.

Umarım sizlerde bu görselli anlatımını beğeneceksiniz .

Arkadaşlar bu fikirlerden sizlere biraz olsun bilgi vermektir amacım sizler de yapacağınızı düşünüyorum

Bende bir örgü seven olarak bunun gibi geri dönüş fikirleri severim ve bazen de uygularım güzel fikirler olduğunu düşünerek sunayım istedim.

Bu güzel fikir nasıl yapılır diye düşünmeyin yapılışını anlatan videoyu paylaştım ve siz örgü sevenlere fikir olsun istedim bunun gibi saç örgülü çanta yapsak belki bu kadar güzel olmazdı bakın ve sizlerde hazır örülmüş bir örgü ile kolay güzel bir çanta elde edebilirsiniz yapmak isteyen arkadaşlara kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.