Büyüleyici çıtı pıtı bir iğne oya modeli ile yapılış aşaması



Yine çok güzel değişik fakat bu oya iğne oyası çıtı pıtı bir model sizlere anlatımla paylaşayım istedim.

Büyüleyici bir iğne oyası değişik şekilde iğne oyalardan haberdar olmak isterseniz sayfalarımda hepsi var bakarak fikir edinebilirsiniz sadece ziyaret etmeniz değil takip ederseniz ilk modellerden siz haberdar olun istiyorsan tavsiye ederim.

Örgü ve tüm el işlerinde en yeni ve güzel modelleri sizlere sunduğumu düşünüyorum umarım bu düşünceme sizlerde katılıyorsunuz .

Evet arkadaşlar bu çok güzel iğne oyasını yazmalara ve peçete kenarlarına yapabilirsiniz hatta el havlulara da uç olarak yapılabilir biraz kalın ip kullanarak hem motif büyür hemde görsel olarak büyük gösterişli olur sizlere kalmış istediğiniz gibi yapabilirsiniz ben her zaman söylerim modellere biraz görsel bakin ve yapılış teknik öğrendikten sonra değişik yerlerde kullanabilirsiniz.

Her örgü ve el işlerinde olduğu gibi benzer modellere değişiklik yaparak model oluştuğunu söylemek isterim buna benzer havlu ucu olarak çok model paylaştım.

İğne oya bilmeyenler için bir yorumum olacaktır eğer iğne oyasını beğeniyor ve yapamadınız sizler ona benzer olarak tığ oyası olarak yapılır deneyin bir önceki sayfamda iğne oyasına benzer fakat tığ oyasını paylaştım sayfama bakarak fikir edinebilirsiniz .

Arkadaşlar biz el işlerinde olmaz diye hiç bir şey yok sadece model nasıl yapılır öğrenmek istediğimiz yerde kullanabilir olmamızın bilmesi yeterli diye düşünerek fikrimi sunmak istedim eğer bu iğne oya yapacak arkadaşlar varsa şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.