KUNDAK OLABİLECEK KUZU BEBEK BATTANİYESİ YAPILIŞI



KÜZÜ ÖRGÜ MODELİ

Şimdi sizlere çok güzel bir örgü modelin yapılışından bilgi vereyim istedim .

Kundak yapabileceğiniz çok değişik bir bebek battaniyesi olan kuzu modeli sizlere fikir olsun anne adaylara da örnek olarak yapmak isterseler bu modeli beğeneceğini düşündüm.

Bu soğuk havalarda çok güzel ısıtacak olan kuzu battaniye puf iple yapılınca daha da güzel oldu ve yumuşacık olarak bebeklerimizi sarabiliriz .

Arkadaşlar bu kuzu örgü modeli çok güzel bir proje olduğunu düşünerek yapılış tekniğini öğrenerek yapabiliriz.

Değişik ve güzel modeller bakmak isterseniz sayfamı ziyaret ederek bakabilirsiniz:

Kadife iple çok güzel olan bu bebek kundak olacak örgü modeli umarım beğeneceksiniz anne adayları için çok güzel bir model fakat siz örgü sevenler içinde güzel bir hediye yapacağınız örgü modelini sıcak ortamda örgü yaparak kendinize güzel bir el işi terapisi olacaktır.

Figür yaparak bebek battaniyesi bir harika oldu sizlerde değişik figür yapıp buna benzer bebek battaniyesi yapabilirsiniz sadece sizlere şunu söylemek isterim ki fikriniz olsun her model yapılışını video olarak ızlemenızdır çünkü yapılış teknik olarak örnekleri alırsak değişik yapmak istediğimizde bizlere fikir olur ve bizde değişik örgüler ile örnekler elde ederiz.

Sevgili örgü sevenler değişik görsel veya örnek olarak ararsanız sayfamı takip etmeniz yeterli olacaktır her paylaştığım modeller yeni ve güzel olduğunu düşünüyorum sizden de yorumlarınızı beklerim şimdi yapacak olan arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

KUNDAK OLABİLECEK KUZU BEBEK BATTANİYESİ
KUNDAK OLABİLECEK KUZU BEBEK BATTANİYESİ

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.