Küçük kabarcıklar örgü modeli ile yapılış anlatımı



Sevgili örgü sevenler yine yeni ve güzel olan küçük kabarcıklı örgü örneğini sizlere anlatımlı video ile paylaşmak istedim .

Her örgüde olduğu gibi çok güzel bir örnek olduğunu düşünüyor ve sizlere fikir olsun istedim .

Örgü geniş olduğunu ve her yerde kullanılır olduğunu hep söylerim biz örgü modellere görsel bakarsak ve yapacağımız her ne olursa olsun neresinde kullanacağımız önemli küçük bir görsel yapabiliriz tümü olarak kullanmasak da olur sadece yapılışını öğrenmek yeterli ben örgülerin yapılışını öğrendikten sonra bir hırkada ara olarak karışık örnek yaparak çok güzel bir model yarata bilirim .

Ben de örgü seven olarak fikrimi sunayım ben örnek yapılış tekniği alarak yapacağım her ne olursa değişiklik yapmayı isterim bu küçük kabarcıkla hırka yaptım diyelim yelek için ajurlu bir örnek yapıp ortasına bu kabarcıkları da ekleyerek güzel bir örnek örgü olur sizde böyle değişiklikler yapın diye fikrimi söylemek istedim .

Bazı modeller size basit gelebilir fakat başka bir örnekle değişiklik yaparak harika bir model sergileyebilirsiniz her zaman dediğim gibi modellere görsel bakarak yapacağınıza karar verin bu model güzel değil deyip de geçmeyin her biri çok güzel olduğunu düşünerek sizlere fikir olsun istediğim için paylaşıyorum .

Sizlerde bu fikrimi umarım beğeneceksiniz değişik görseli olan modeller içinse sayfamı ziyaret ederek bulabilirsiniz Arkadaşlar bundan sonra zaten kendim modelleri anlatımını yapacağım sizlerden de desteklemenizi beklerim yapamadığınız her ne olursa yapılışından anlatımla sizlere sunacağım şimdi bu modeli beğenip de yapacak olan arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.