Kare kardan adam lif modeli ile yapılışı



Sevgili örgü sevenler kış soğuğunda bizlere kar sevincini yaşatan kardan adam lif modeli ile anlatımını sizlere paylaşmak istedim.

Sayfama birden çok lif modeli paylaştım her biri çok güzeldi bu kardan adam kare lif modeli de güzel olan liflerin arasında yer alsın istedim:

Yapılışını artık neredeyse herkes biliyor fakat demem şu ki herkesin yapılışı farklı sizlere tavsiye yapılış anlatımları izleyerek bu güzel anlatımından yapılış tekniği edinin.

Kare lif modeli kendi tasarımını bizlere yapılışı kolay olsun diye adim adim anlatan ve bizlere yapılış tekniği ile sunan arkadaş pembeli örgülere buradan eline sağlık diyerek teşekkürlerimi iletirim.

Renkleri ile yine çok güzel modelle bizler için hazırladı bende sizlere sunayım sizlere de fikir olsun istedim.

Sevgili örgü sevenler bu kare kardan adam lif modelini isterseniz çeyizler için yapın isterseniz kendiniz kullanın yapılışına gelince çok güzel anlatımına bakarak çok daha kolayca yapacağınızı düşünüyorum değişik ve diğer modeller için sayfamı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

Renkler  ile ilgili hep yorum yaparım renkler önemli diye evet çok önemli olduğunu bu lif modelin görselinde fark etmişinizdir ki renklerin uyumu ve modelin görseli ne kadar da güzel görünüyor.

Arkadaşlar umarım bu fikirlerim ile kardan adam lif modeli beğenip de yapacaksınız şimdi yapmak isteyenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.