BADEMLİ VALONLU ETEK MODEL İLE YAPILIŞI



Sevgili örgü sevenler bugün sizlere bademli valonlu çok güzel çocuk etek modeli ile yapılışından haberdar etmek istedim.

Sayfamda her modelden paylaşıp fikir vermek için buradayım sizlere her örneği paylaştığımı düşünüyorum umarım sizlerde bu fikrimi beğeniyor ve sayfamı ziyaret ediyorsunuz.

Arkadaşlar değişik örgü modellerin örnekleri daha kolay yapmanız için video anlatımları da sizlere sunuyorum yapılış anlatımları çok güzel olduğunu ve anlatımla yapılışı sizlere kolaylıkla yaptığınızı düşünerek sizlere yapılışların anlatımını yapmıyorum çünkü anlatımlar çok güzel .

Bugün bu çok güzel kız çocuklar için bademli valonlu etek modelini sayfama yer verdim umarım sizlewrde beğeneceksiniz .

Kemerli ve yaprak modeline benzeyen bu güzel etek modeli üstüne yelek veya hırka ile yapabilirsiniz çok da güzel bir kombin olacaktır yapraklı bere olarak da kombin’leyerek  bilirsiniz etek modeli harika olduğunu düşünüyorum sizlere takım yaparak daha güzel modeller elde edebilirsiniz:

Bize bu modeli hazırlayan ve sizler için yapılış anlatımını yapan el işi kralığına teşekkür ederim.

VİDEO izleyerek farklı teknikler edinebilirsiniz her zaman söylerim el işi örneği geniş olduğu kadar yapılış tekniklerde çok geniş herkesin yapılışı farklı sizlerde bu daha kolay yapılışından bilgi edinin istedim.

Bu etek modeli beğenip de yapacak olan arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.