TIĞ İŞİ BAYAN PATİK MODELİ ANLATIMIYLA



Tığ işi sevenlere yeni bayan patik modeli sunayım istedim her sayfamda olduğu gibi tabi ki sizlere yapılışı ile yardımcı olacak bir anlatımlı videoyu da paylaştım.

Diğer patikler de yaptığı yorum gibi buradan da sizlere söylemek istedim değişik bir patik modellerden haberdar olmak isterseniz takip etmeyi unutmayın yeni ve güzel modeller sunduğumu düşünüyorum bende sizlerden yorumlarınızı beklerim çeyizlerde olsun kendinize olsun model aramak örnek isterseniz sayfamı ziyaret ederek her örgü ve el işlerden bilgi alabilirsiniz.

Diğer modellerde var sayfamda şişle olsun tığla olsun veya çok çabuk yapılan patikler de var her biri çok güzel bakıp fikir edinebilirsiniz .

saç örgüsü görünümlü bir patik dekor vererek harika bir patik oldu arkadaşlar biz bayanlar evde patik giymeyi severiz birde böyle güzel olursa misafirliğe giderken de götürebiliriz.

Bu soğuklarda çok kullanılan patikler den kendiniz yapın diye video anlatımı paylaştım isterseniz kolay yapalım uğraşmayalım derseniz izlemenizi tavsiye ederim.

Her sayfamda bahsetmişimdir ki örgü tekniği herkesin farklı diye bunu izleyerek elde ederiz ne kadar bilirsek bilelim teknik her zaman ilerler ve bizde yararlanmak isteriz onun için izlemeliyiz .

Arkadaşlar değişik bir model arar iseniz sayfamda var zaten yeni ve güzel modelleri paylaştığımı düşünüyorum umarım sizlerde beğeniyorsunuz şimdi yapmak isteyen tığ işi sevenlere şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.