KARPUZ MODELİ BAYAN PATİK ANLATIMLI VİDEO



Sevgili öegü sevenler bugün sizlere karpuz modelli bayan patık yapılışından sizlere bilgilendirmek istedim.

Herzaman çocuk patikler ve tığ işlerinden bahsettık ve bende kolay ve güzel bir karpuz modeli bulup sizlere bilgilendirmek istedim.

İki renkle yapılan bu model harika bir görsel ile siz örgü sevenlere paylaşayım fikirleri olsun diye yapılış anlatımı olan videoyu da paylaştım .

Her bayanın ayağında olması gereken bir patik olmalı diye düşünüyorum soğuk zamanlarda ayağımızı sıcak olması hepimiz isteriz bende bu güzel modeli siz örgücü arkadaşlara paylaşıp fikir olsun diye sunayım istedim .

Patik büyük küçük her yaşın giydiği bir giysi misali olduğunu düşünerek yapılışından da yapım aşamalı videoyu sundum yapılışı kolay ayakta güzel duran bir model olduğu bu patiği beğeneceğinizi düşünüyorum umarım sizlerde yapacaksınız bu patile sizler çocuklara da sayılarını azaltarak yapabilirsiniz anne çocuk olarak kullanılır.

Ponponla dekor yapıp değişiklik kattığı bu patik modele sizler de çiçek dekor yaparak değişik görsel sergileyebilirsiniz .

Sevgili örgü sevenler umarım bu fikrime sizlerde katılırsınız eğer yeni ve güzel modeller isterseniz diğer sayfalar

da bakarak fikir edinebilirsiniz yeni modeller için takip etmeyi tavsiye ederim şimdi bu patikler den yapacak arkadaşlara şimdiden kolay gelsin .

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.