FISTIKLI ÇİÇEKLER YELEK ÖRGÜ MODELİN ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler sırada iki şişle fıstıklı çiçekli yelek modelini sizlere paylaşmak tayım .

Yeni ve güzel model olarak sizleri yapılışıyla fikir vereyim istedim tam detay olarak yapılışı yoksada diğer yelek modeller gibi olduğu için sadece örnek almanız için sizlere örnek anlatımını paylaştım.

Fıstıklı bir çok örgü modelde olduğu gibi bu örneği de bir çok yerde kullanabilirsiniz değişik bir örnek olduğunu düşünerek sizlere bilgi vereyim dedim.

çeyizler için örnek arayanlara buradan örnekleri bulabilirsiniz her zaman değişik ve güzel modelleri sizlere paylaştığımı düşünerek yeni modeller ile yapılışından haberdar olun istedim .

İki şiş ile yapılan fıstıklar çiçek haline gelmesi harika bir görsel oldu sizin beğeneceğini düşünüyorum .

Diğer örgülerde olduğu gibi bu örgü örnekle de bir çok yerde kullanabilirsiniz yelek modellerde veya çocuk hırkalar yaparak güzel bir örgü örneğini sergilersiniz boyunluklarda fıstıklı çiçekler kullanılabilir örgü yaparken görmek istediğiniz her yerde kullanabilir olduğunuzu unutmayın yeni ve güzel modellerden haberdar olmak isterseniz sayfamı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

Bu modeli tam örgü olarak göstermese de örnek yapılışı olan videoda örnek yapılışı olarak bakabilirsiniz çok güzel bir örnek olduğunu düşünerek sizlere fikir olsun isterim .

İlerleyen zaman da sizlere değişik bir örnekle videoyla anlatacağım eğer takip ederseniz sizlerde göreceksiniz.

şimdi yapmak isteyen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.