SEVGİ HALKALAR ÖRGÜ ŞAL MODELİ İLE ANLATIMLI VİDEO



Sevgili örgü sevenler sevgi halkalı örgü modeli sizlere anlatımlı video ile paylaşıp fikir vermek istedim.

Arkadaşlar çok değişik ipler ile yapılan bir örgü modeli nasıl yapılır diye düşünme anlatımı sayfanın sonunda video olarak sizlere sundum

Bu güzel şal modeli sadece üçgen yapılmaz başka nerede görmek isterseniz kullanabilirsiniz şapka,hırka,yelek,atkı,bere gibi bir çok yerde kullanılabilir bir örnek olduğunu fikir amaçlı paylaşayım istedim.

Evet arkadaşlar umarım sizlerde beğeneceksiniz ben de örgücü olarak modeli çok beğendiğimi söylemek istedim .

Değişik iki ip kullanılmış olan bu örgü modeli yapılışını izleyerek yapılabilir basit bir örgü yapılış modeline bakınca her ne kadar karışık olsa da zor bir model olmadığını ve yapılışı keyifli olduğunu düşünüyorum.

Modeli biraz da olsa denedim ve onun için kolay olduğunun yorumunu sizlere yapıyorum.

Daha önce görmüş olabilirsiniz fakat ben yeni gördüm ve sizlere de fikir amaçlı paylaşayım istedim.

İplerin biri ince biri kalın fakat ayni ip  alize ile örülmüş biri  kalın ip süper lara ince ip alize gold simid olarak kullanmış.

Yapılışında ilmekler tek sayı olmalı 6 numaralı şişle örnek yapmış sizler ipin kalınlığına göre ayarlayın çünkü iplerin kalın ince kullanımınıza göre değişir ve bu verilen sayı kadar geniş ve ya dar olur sizler kendiniz ayarlamanızı tavsiye ederim.

Arkadaşlar umarım beğenip yapacaksınız şimdi yapmak isteyen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.