LALE BUKETİ ÖRGÜ ÖRNEĞİ İLE YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler bugün sizlere değişik ve çok güzel örgü lale buketi örneğin yapılışı ile anlatım dan sizlere bilgilendirmek istedim.

Arkadaşlar biraz çeyiz yelek örneği paylaşayım diye gezinirken bu örneği buldum ve çok beğendim sizlere de fikir olsun kız çeyizlere yapmak isteyenlere fikir olsun istedim.

Lale buketi olarak değişik bir örnek gibi geldi bana battaniye ,lif ile yapılan çok lale modeli gördüm fakat örgü yelek model için hemde şişle yapılan ilk olarak görünce sizlere de paylaşayım dedim.

Çok güzel örnek hırkalarda da kullanabilirsiniz yapılışına gelince çok güzel bir anlatımı var buradan izleyerek kolayca yapacağınızı düşündüm umarım sizlerde çok beğenecek ve yapacaksınız eğer yapacak olursanız video anlatımını izlemenizi tavsiye ederim.

Evet arkadaşlar ben beğenerek sundum umarım sizlerde beğeneceksiniz güzel modelleri sizlere sundum bende siz örgü sevenlerden yorumlarınızı beklerim.

Eğer değişik ve güzel ve yeni modellerden haberdar olmak isterseniz üye veya takip edin tavsiye ederim her modeli ilk sizler görün isterim.

Her lale modeli kendi şiş veya tığ işi olarak çok güzel olduğunu söylemek istedim sizlerde laleleri beğeneceğinizi umarım şimdi yapmak isteyen örgü seven arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.