KOLAY BEBEK ELBİSE MODELİ ÖRGÜ İLE ANLATIM



Sevgili örgü sevenler çok güzel örgü çocuk elbise modelinden sizlere fikir olsun diye yapılışıyla paylaşmak istedim.

Küp şeker olarak bilinen bir model ile harika bir elbise olarak sizlere paylaşayım istedim .

Çok kolay bir örnek olduğunu söyleyerek sizlere fikrimi sunmak istedim kolay fakat çok cici gösterişli olduğunu da söylemeden geçmek istemedim.

Sizlerde kız çocuklarınıza yapacağını düşünerek bilgi olsun istedim.

Evet arkadaşlar şiş ile yapılan bu güzel model 2 düz iki ters olarak kara şeklinde örülür tersin üstüne düz örgü yaparak devam eder kolay bir örgü fakat geniş lastik olarak ve iki düğme ile harika bir örgü elbise modeli olduğunu düşünüyorum.

Umarım bu modeli sizlerde beğeneceksiniz her zaman dediğim gibi yine söylüyorum video anlatımları izleyin ki değişik örgü tekniklerden bilgilenin.

Örgüyü biliyor olabilirsiniz fakat her lesin örgü örülüşü farklı ve teknikle yapıyor olabilir sizlerde daha kolay örgü tekniği elde edersiniz .

İki düğme ile elbise daha güzel gösterdiğini düşünüyorum sizlerde bu modeli umarım beğeneceksiniz değişiklik üstüne çiçek motifler yaparak yapabilirsiniz yada etrafına fırfır veya tığ oyası da güzel olur şimdi yapmak isteyen örgü sevenler şimdiden sizlere kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.