İKİ ÖRNEK BİR ARADA HARİKA ÖRGÜ YELEK MODELİ ANLATIMLI



Sevgili örgü sevenler bugün sizlere çok güzel iki örnek bir arada model ile anlatımını paylaşıp fikir olsun istedim.

Her iki modelde çok güzel ayrı yerlerde de kullanılabilir ikisi de güzel olması dikkatimi çekti ve bende sizlere paylaşarak fikir vereyim istedim.

Ajurlu bir örgü modeli yapılışı yabancı bir siteden aldım sizlere paylaşıp fikir olsun diye fakat yapılışını anlayamaz iseniz yorumlarınızı beklerim size açıklama yapmak için burada olduğumu unutmayın.

Sadece s çizen ajurlu örgü ile de bir yelek yapabilirsiniz değişik bir görsel var birde diğer bademli çubuklarda aralarına düz baklava yaparak örgü yelek veya çocuk hırkası olur çok da güzel olacaktır denemelisiniz.

Arkadaşlar güzel ve değişik modeller için buradayım istediğiniz modelde yardımcı olurum sadece yorum yapmanız yeterli bende çünkü örgü seven biriyim sizlere model ve örgü örnekleri sizinle paylaşmak için burada olduğumu unutmayım umarım bu fikirlerimi sizlerde beğeniyorsunuz .

Kabartılı oluşu harika olarak düşünüyorum sizlerde beğenecek ve yapacak olursanız şimdiden siz örgü sevenlere kolay gelsin.

Arkadaşlar yapılışına bakarak yapamaz olursanız açıklama yaparım ızleyere de yapabilirsiniz diye düşünüyorum iyi seyirler.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.