Dalgalı erişte örgü modeli ile yapılışı



Sevgili örgü sevenler bugün sizlere değişik bir örgü modeli, ile yapılışından bilgilendirmek istedim.

Şal ve boyunluk olarak kullanacağınız bu güzel bir örgüyü sizlere fikir olsun istedim sizlerde beğeneceğini düşünerek yapılışı olan video anlatımını da paylaşarak sizlere kolayca yapacağınızı düşünüyorum.

Arkadaşlar bu güzel örneği sizlerde beğeneceğinizi düşünerek fikir amaçlı size sunmak ve örnek yapılışında teknik için video yu izlemenizi tavsiye ederim.

Akılı iple yapılan bu örnek isterseniz sade renkle de yapabilirsiniz fakat bu uyumlu renk olduğunu düşünüyorum fakat değişik olsun isterseniz istediğiniz renkleri de kullanabilirsiniz.

Daha önce ki sayfamda sökülerek yapılan bir model paylaşmıştım bu model bir nevi ona benzer ve şal da çok güzel olacağını ve bu modeli bir atkı olarak yapıldığını söylemek istedim.

Dalgalı erişte modeli umarım sizlerde beğenecek ve yapacaksınız ben modeli sizlere sundum sizlerden de yorumlarınızı beklerim.

Eğer daha değişik ve güzel modelleri bulmak ve yapmak isterseniz yapılışı ve modelleri sizlere sunarken takıp etmenizi tavsiye ederim modeller benden yapması sizlerden olsun.

Sevgili örgü seven arkadaşlar umarım bu fikirlerimi beğenirsiniz şimdi yapacak arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.