ŞİRİNCE BEBEK YELEK MODELİ İLE YAPILIŞI



Sevgili örgü sevenler kız çocuklar için çok şirin ve  güzel bir örgü yelek model ile anlatımından sizlere paylaşmak istedim.

Sizlerinde çocuklara yapacağınız bu çok şirin bir örgü ajurlu modelden bilgi vereyim istedim ve yapılışını da paylaştım .

Örgüye küçük dokunuşlar la harika bir görsel oluştu umarım sizlerde böyle çiçek motifler yaparak değişik örgü modellerde dekor yapıp örgü modeliniz  daha şık bir hal alacaktır.

Şişle yapılan bu çocuk yelek modeli etrafına tığ işi ile dekor çok güzel oldu örnek ajurlu olması aralarına el nakış da yapılabilir bir örnek bu model de daha önce bir örgü modeli el nakışı olarak paylaşmıştım diğer sayfama bakarak fikir edine bilirsiniz.

Evet arkadaşlar bu modeli bizlere anlatımını el işi krallığı yapmıştır buradan teşekkürlerimi iletirim.

Arkadaşlar umarım bu çocuk yeleğini beğeneceksiniz eğer yeni ve güzel modellerden haberdar olmak isterseniz takip etmenizi tavsiye ederim bu güzel modelleri sizlere fikir amaçlı sundum sizlerden de yorumlarınızı beklerim.

Eğer yapacak olursanız tekniği ve yapılışını görmeniz için video anlatımını izleyerek öğreneceğinizi düşünüyorum

Sevgili örgü sevenler bu modelin anlatımı izleyerek yapılışına bakın ve yeni değişik teknik ile ilgili bilginiz olsun şimdi yapmak isteyen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.