ÖRGÜ İLE CEPLİ MODERN BAYAN YELEK MODELİ İLE YPILIŞI



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel ve yeni bir örgü tekniği olan örgü ile cepli modern bir bayan yeleğin anlatımı ile sayfamdan sizlere bilgi vermek istedim.

Çok basit bir örgü ile yapılan fakat teknik olarak çok değişik bir model sizlere fikir olsun istedim.

Evet hanımlar çok kibar ve çok değişik bir yelek modeli sizinde beğeneceğini düşünerek sizlere sundum umarım sizlerde beğenecek ve yapacaksınız eğer yaparsanız video anlatımını izleyerek yardımcı olurum .

Cepli hiç model olarak paylaşmamıştım fakat bu değişik cep modeli dikkatimi çekti ve bende sizleri bilgilendireyim istedim.

Aradaki çizgi gibi görünen dikiş misali görünümü çok güzel oldu sadece ters örerek yapılışı harika bir görünüm oluşturduğunu düşünüyorum haruşe örgü bu kadar güzel gösterişli olur derim.

Evet hanımlar modern bir yelek kendinize veya genç kızlara yaparak güzel bir yelek örgü elde etmiş olursunuz .
Çizgi görünümü olan yerde gizli cep olabilirdi gizli cep olurdu birde fermuar takılarak dekor olacak ve değişik gösterişli olabilir yapmanızı tavsiye ederim.

Örgüde değişik görseller yaratarak çok güzel modeller elde edilir umarım bu fikirlerime katılacaksınız yeni ve güzel modeller için takip etmeyi unutmayın ben modelleri ve fikrimi sundum sizden de yorumlarınızı beklerim şimdi yapacak olan arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.