KABARTMALI ÜÇGEN ŞAL MODELİ



Sevgili örgü sevenler bugün yine çok güzel tığ işi kabartmalı üçgen şal modeli ile anlatımını paylaşmak istedim.

Sizinde beğeneceği tığ işi şal modelini sizlere sunmak yapılışı ile anlatımla çok kolay yapmaniz içinde anlatımlı videoyu paylaşmak istedim .

Çok güzel mevsimlik olarak kullanabileceğiniz bir aksesuar olarak kullanmak için şimdiden yapmak istersiniz diye düşündüm ve siz örgü sevenlere fikir olsun istedim.

Bu model ile tığ işi olarak yelek de güzel olacağını düşünüyorum zaten her örgü her yerde kullanabiliriz.

Üçgen şal olarak tapılan bu modeli etol olarak da yapabilirsiniz siz nasıl şal kullanmak isterseniz o şekil yapabilirsiniz.

Kız çocuklara panço olarak çok güzel olacaktır.

Kabartmalı üçgen şak örneği umarım sizlerde beğeneceksiniz ve yapacaksınız eğer yapmak isterseniz video anlatımını izlemeyi tavsiye ederim çünkü her kesin yapılışı farklı olduğu için daha kolay bir teknik olur sizlerinde bilgisi olur diye düşünerek sizlere fikrimi sunayım istedim.

Evet arkadaşlar değişik ve güzel modeller için takip etmenizi öneririm diğer sayfama yine yeni ve güzel kolay modelleri sunacağım.

Simli ip kullanarak ışıltılı bir görsel olur harika bir gece için çok güzel bir örgü şal olur akıllı ip ile de deneyebilirsiniz aslında sizler hangi renkle yaparsanız o renkle güzel olacaktır ben sadece fikrimi söylemek istedim şimdi yapmak isteyenlere kolay gelsin.

İYİ İZLEMELER.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.