ÇEYİZLİK TABANLI PATİK MODELİ İLE YAPILIŞI



Sevgili hanımlar değişik ve çok güzel bir patik veya babet olarak yapabileceğiniz çok değişik tığ işi bir model ile anlatımını sizlere paylaşmak fikir vermek istedim.

Tabanlık yaparak örülen bu babet görünümlü patiği umarım sizlerde çeyizler için yapacaksınız .

Şapka da  yelek de yapılan örgü modeli şimdi babette yapılışından sizlere fikir olsun istedim ve anlatım ile sizlere sundum.

Arkadaşlar her zaman bahsederim örgü örnekler nerede ve ne yapmak isterseniz olur yeter ki yapılışını öğrenmek istediğin yerde kullanabilirsiniz bu örnek patik için değil sadece yapılışını gör ve istediğin yerde örnek olarak kullan.

Önüne yaptığı çok güzel çiçek daha da güzel ve gösterişli olduğunu düşünüyorum her örgüye dekor yakışır sizlerde değişiklik yaparak en güzel örgülerden elde edersiniz oda sizin modeliniz olur.

Evet arkadaşlar renkler ile harika bir görsel sizinde beğeneceğinizi umarım eğer yapmak isterseniz yapılışına bakin ki yapılış teknik ile sizlerde değişik ve daha kolay örgü sitilini yakalayın.

Ev terlik olarak da yapılabilir isterseniz tabanlı bir terlik ve önündeki çiçek ile dekorlu terlik de çok güzel olacaktır.

Yeni ve güzel örnekler için takip etmeyi unutmayın şimdi yapacak arkadaşlara şimdiden kolay gelsin..

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.