PLASTİK KOVA İLE SOĞAN PATATES KOVA YAPILIŞI



Sevgili hanımlar bu sayfama el becerisi olarak kendi sebzeliğini yapmak için plastik kova ile nasıl yapılır deme anlatımını da sizler için paylaştım .

Anlatımlı videoyu izleyerek nasıl yapılır öğrenebilirsiniz yapmak isterseniz anlatımı var sayfanın sonuna bakınca anlatımlı videoyu göreceksiniz yapılışı kolay olan bu el becerisi el emeğiniz olacak ve ev de kendiniz yaptığınız bir kovanız olmuş olun diye fikir amaçlı paylaşmak istedim

Arkadaşlar umarım sizlerde kendinize bu kovalardan yapacaksınız çok güzel gösterişli bir kova olduğunu görselde zaten göreceksiniz umarım bu fikrime sizlerde katılacaksınız.

Yeni evleneceklere çeyizleri için çok güzel bir kova olduğunu düşünerek sizlere fikir vereyim istedim her yerde var satılır fakat sizin de çok kolay yapacağınızı  düşünüyorum .

Silikon tabancası ile yapılır uygun fiyat 15 tl den fazla değil sili,kon tabancası her zaman lazım olan bir alet yüncüler da bulabilirsiniz  artık bu tarz el işleri olduğu için her yerde satılıyor .

Evet arkadaşlar artık her şeyi kendi el emeğimiz olarak yapabiliriz şimdi yapacak arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.