ÇAPRAZ FISTIKLI BERE MODELİN ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler bu sayfama tığ işi çapraz fıstıklı bere modeli ile yapılışından sizlere haberdar etmek istedim.

Sizinde bu soğuk havalarda ihtiyacınızın olacağını düşünerek sizlere kolay ama güzel bir bere modelini fikir edinin diye yapılış anlatımla sizlere paylaşmak istedim.

Evet arkadaşlar çok beğenerek kullanacağımız bere modeli olduğunu düşündüm ve sizlere fikir olsun istedim.

Yapmak  isterseniz eğer yapılış anlatımı izlemenizi tavsiye ederim çünkü anlatımı ve kendi tasarımını çok kolay yapmanız için ve modelin tam detayla sizlere yardımcı olan meralin hobilerine buradan teşekkürlerimi sunarım.

Ben sayfamda en güzel ve yeni modellerden sizlere haberdar ettiğimi düşünüyorum sizlerden de takip ederseniz değişik ve en güzel modeller bulmanız için arayış içine girmeden bulabilirsiniz.

Sevgili örgü sevenler umarım sizlerde benim fikirlerime katılırsınız bende sizlerden düşüncelerinizi yorumlardan beklerim.

Rengiyle harika çapraz fıstıklı bere modelini kendine ve çocuklara yapılabilir olduğunu söylemek istedim aynı renkle atkısını da yaparsanız harika bir görsel kombin oluşturursunuz .

Arkadaşlar lif yapanlar çok kolay yapacaklar çünkü fıstıklar lif de yapılan bir örgü olduğu için kolay olacağını düşünüyorum fakat bilmeyenlerde anlatımlı videoyu izleyerek yapacaklarını ve anlatımı güzel bir yorumcu olduğunu düşündüğüm için videoyu da sizlere paylaştım .

Her zaman ki gibi yine söylemeden geçmek istemedim her ne kadar yapılışını bilseniz de videoyu izleyerek tekniklerden bilgi edinin derim şimdi yapmak isteyen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin iyi seyirler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.