BİR TANEM YELEK ÖRNEĞİ İLE YAPILIŞI



Sevgili örgü sevenler bu gün sizlere çok güzel yelek örneğin yapılışı ile ilgili bilgi vermek istedim :

Yeni ve çok güzel örgü yelek yapılışı ile örneği sizin de fikriniz olsun bu soğuk havalarda sizleri ısıtacak güzel bir örnek olduğunu ve sizin de yapmanız için fikir olsun istedim.

Arkadaşlar yine çok güzel bir yelek modelle sayfamda sizlere fikirlerimi sunmak yapmanız içinde anlatımını paylaşayım istedim umarım sizlerde bir yelek yapmak isterseniz model burada yapmak sizde demek istedim .

Yeni ve değişik modelleri ararsanız takip edip her güzel modelden haberdar olacaksınız yeni modelleri sunduğumu düşünüyorum.

Bu soğuk havalarda sıcak olmak için yelek en çok kullandığımız bir giysi olduğunu düşünüyorum çeyiz demek istemedim fakat çeyizlerde de yelekler çok kullanılır .

Evet çeyizler için de yapılır bir örgü yelek örneği olduğunu düşünüyorum.

Sevgili örgü sevenler bu çok güzel örnek le hem kendine hem çocuklara yapılabilir hırka kazak olarak da bu örneği kullanabilirsiniz bazı yerde kullanmak için güzel bir model 5 şiş ile çorap olarak da kullanılabilir bir örnek herkesin yapabileceği gibi kolay yapılışı eğer video izlerseniz kolay olduğunu ve değişik yapılışı olan tekniklerden de bilginiz olacaktır.

Eğer yapacak olursanız izlemenizi tavsiye ederim şimdi yapmak isteyen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.