TIĞ İŞİ KABARTMALI DENİZ KABUĞU ÖRGÜ MODELİN YAPILIŞI



Sevgili örgü seven hanımlar bugün sizlere kabartmalı deniz kabuğu örgü tığ işi ile yapılışından sizlere fikir vereyim istedim.

Deniz kabuğu iki renkle olması modeli dahada güzel gösterişli bir görünüm oldu bazen örgü modeller renkler ile dikkat çeker bu modelde olduğu gibi sizinde beğeneceğini düşünerek fikir olsun diye anlatımıyla paylaşmak istedim:
Sevgili hanımlar bu modeli çocuk yeleklerde ve battaniye gibi örgülerde kullanılabilir birde çok güzel bir şapka olacağını düşünerek fikrimi söylemek istedim.
Model 6 ve katlarından oluşuyor videoyu izleyerek çok kolay yapacağınızı düşünüyorum zaten her zaman söylerim bizim yaptığımız ile bir başkasının yaptığı bir olmaz yapılış yöntemi farklı olur bizde videoları izleyerek değişik yapılış tekniği öğrenebiliriz.

Evet arkadaşlar bu 3 boyutlu istiridye yani deniz kabuğu tığ işi modeli umarım beğeneceksiniz yeni ve güzel modelleri görmek ve yapmak için örnek ararsanız takip etmenizi tavsiye ederim.

Arkadaşlar değişik modellere ve değişik görsel arar iseniz sayfamda hepsi var takip ederek daha güzel ve yeni modellerden haberdar olursunuz şimdi bu modeli beğenip de yapacak olacak arkadaşlara şimdiden kolay gelsin videoyu izleyerek yapacaklara da iyi izlemeler umarım yapılışıyla ilgili bilgi alarak kolay yapabilirsiniz.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.