PAPATYA BAHÇESİ TERLİK MODELİN ANLATIMIYLA



Sevgili örgü sevenler bu gün yine çok güzel bir papatya bahçesinin terlik modelin yapılışından bahsetmek istedim :
Bir önceki sayfamda tabanlık olarak paylaşıp sizlere fikir vermiştim şimdi terlik olarak sizlere sunayım istedim papatya modeli olarak diğer sayfamda yine çok güzel lif modelini sizlere sunmuştum şimdi terlik olarak çok değişik ve çok güzel bir model olarak sayfamda yer vermek siz örgü sevenlere fikir olsun kız çeyizlere yapılsın istedim.

Bu papatya bahçesini tasarlayan ve çok güzel anlatımlarını bizlere paylaşan suzanın el işi dunyasına çok teşekkür ederim .

Suzanın el işi dunyasını ben takıp ederek güzel tasarımlarını sizlere sunmak ve modeller hakkında sizlere bilgilendirmek istedim .

Evet arkadaşlar bu papatya modellerini her birini sizler için sayfamda paylaşacağım.

Daha önce de terlik modeli paylaşmıştım fakat bu papatya benim dikkatimi çekti çok güzel renkler kullanılmış sizin de beğeneceğinizi umarım çeyizlerde ve kendinize yapabileceğiniz en güzel terlik modeli olduğunu düşünüyorum :
Tüm papatya modelin açıklamaları ile yapılışı olan videoları paylaşacağım sizlerde videoyu izleyerek kolay ve güzel yapılış tekniklerden fikir edinmiş olursunuz .

Evet arkadaşlar modelleri renkler ve görseller dikkat çeker bu papatya modelin renkleri gibi sizlerde örgü yaparken renkleri dikkate alırsanız sizin yaptıklarınız da çok güzel olacaktır.

Sevgili örgü sevenler bu terlik modeli beğenerek yapacak olan arkadaşlara kolay gelsin iyi seyirler.

 

Papatya lif modeli yapılışıyla anlatımlar çok değişik görseller ile sizlere haberdar edeyim istedim.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.