GÜL BAHÇESİ LİF MODELİN ANLATIMIYLA



Sevgili örgü sevenler bu sayfama yine yeni yine çok güzel bir çiçek bahçesi gibi bir lif modeli ile yapılışından sizlere fikir vermek istedim.

Evet hanımlar yine çiçek bahçesi görünümlü çok güzel bir lifle sizleri tanıştırmak istedim tasarımı suzan hanıma ait yapılışını sizlere kolay olsun diye anlatan ören hanıma buradan çok teşekkür ederim.

Renkleri ile harika gerçek çiçek bahçesi gibi bu lif modeli umarım siz örgü sevenlerde beğenerek yapacaksınız eğer yapacak olursanız video anlatımını izlemenizi tavsiye ederim çünkü örgü tekniği farklı olabilir sizlerde fikir edinirsiniz .

Ortasında gerçek gül varmış gibi görseli sizinde renklerin ne kadar önemli olduğunu görecek ve benim fikrime katılacaksınız.

Çeyizlere en güzel lif olarak yapılacak bir model olduğunu düşünerek sizlere fikrimi söylemeden geçemedim.

Gül bahçesi değilde gül tepsisi ve etrafına saçan gül tomurcuklar gibi görseli harika lif modeli sizlere sundum sizlerde yorumlarınızı beklerim .

Bu modeli tasarlayan suzan hanımın eline sağlık  ki bize de bu güzel model ile bilgimiz ve yapılış fikrimiz oldu kızların çeyizine yakışacak en güzel lif olarak gördüğüm bu modeli sizinde beğeneceğini düşünüyorum bu modeli yapacak arkadaşlara da şimdiden kolay gelsin iyi izlemeler .

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.