TIĞ İŞİ LASTİK YAPILIŞI



Sevgili örgü sevenler tığ işi lastik nasıl yapılır diye merak ederseniz işte burada anlatımı var ve bende sizlere fikir olsun diye paylaşayım istedim.

Tığ işi lastik ben daha önce hiç görmemiştim belki sizler bu örgü nasıl yapılır bilirsiniz fakat yeni model olduğunu düşünüyorum izleyerek bu güzel bir tığ işi lastik modelinden yararlanarak tığ işi örgülerde kullanabilirsiniz.

Arkadaşlar daha önce tığ işlerinde hep lastik şişle yapılırdı bu örgü tekniği gördükten sonra artık tığ işi ile başlayıp tığ işi ile bitirebiliriz.

Görsel olarak selanik modeline benzettiğim bu tığ işi örgü tekniği umarım sizlerde beğenecek ve yapacaksınız .

Değişik örgülerde kullanabiliriz çok değişik ve çok güzel bir lastik modeli sizde çok kolayca yapmanız için anlatımını paylaştım izleyerek kolayca yapacağınızı düşünerek sizlere paylaştım.

Bu tığ işi ile bütün olarak da yapılabilir diye düşünüyorum.

Lastik olarak çok güzel bir yapılış tekniği her zaman dediğim gibi videolarda yapılışları izlemenizi tavsiye ederim teknikler ile ilgili bilgi almış olursunuz.

Yeni ve güzel modeller ile yapılışın dan haberdar olmak isterseniz üye veya takıp edebilirsiniz örgü modellerden ilk sizler haberdar olun .

Sevgili örgü sevenler modeller benden takıp edip yapması sizden olsun yapacak olan arkadaşlara kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.