SAKALI İP İLE HIRKA CEKET YAPILIŞI



Sevgili örgü sevenler bugün yine çok güzel sakallı ip ile hırka modeli ile örgü anlatımını sizlere fikir amaçlı paylaştım.

Sakallı ip ile biliriz harika örgülerde yapılır sizlerde bu hırka modeli yapacağınızı düşündüm çok kolay bir örgü olduğu için sizin de çocuklara kürk misali görünümlü bir hırkaları olsun diye sundum.

İsterseniz tümünü sakallı iple de yapabilirsiniz yada yakasına ve etek uçlarına yapılabilir biz bu sakallı iple krozet takımlar ,lif örgülerde de kullanıldığını söylemek istedim.

Çok kolay bir örgü fakat kesimler için videoyu izlemenizi tavsiye ederim her zaman derim ya yeni teknikler öğrenelim sizde değişik örgü videolar izleyerek daha kolay yapılışından bilgi almış olursunuz.

Eğer bu takma kol dediğimiz koldan yapmak bilmiyor iseniz reglam kol yapabilirsiniz model olarak istediğiniz yerde kullanabilirsiniz çok güzel bir kürk havası olan bir model olduğunu düşünerek sizlere fikir vermek istedim

Bu sakalı iple bere yapıp takım yapabilirsiniz .

Arkadaşlar bazı modellere görsel bakıp ipleri kendinizde değerlendirebilirsiniz bu modelle sakallı ip sadece yapılmadığını düşünün hangi modele ipiniz örgüde kullanacaksanız güzel olacağını düşünürsek orada güzel bir el emeğimiz olacaktır.

Evet arkadaşlar ben modelleri paylaşıp fikirlerimi sizlere sundum sizlerden de yorumlarınızı beklerim şimdi yapmak isteyen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.