KALBİM SİZLERLE İĞNE OYA ANLATIMLI YAPILIŞI



Sevgili örgü sevenler bu sayfama çok güzel iğne oya ile mekik bir arada kalbim sizlerle  diye bir model ortaya çıktı bende sizlere fikir olsun diye yapılışıyla paylaşmak istedim.

İğne oyasıyla yapraklar ve zürafa yaparak yanına kalp şeklini mekik ile yapılınca harika bir tülbent oyası olarak kullanabileceğiniz bir model oluştu.

Oya olarak çok değişik ve güzel oyalarda var sayfamda fakat ben bu güzel kalplı oyayı çeyizlerde kullanılabilir olarak düşünerek sizlere çeyizlik oya diyebilirim.

Arkadaşlar umarım sizler için en güzel ve yeni modellerden haberdar ediyorum bende sizlerden yorumlarınızı bekliyorum .

Bu mekik iğne oyası biraz sayıları çoğaltarak havlu ucu içinde yapabiliriz çok da güzel olacaktır.

Çeyizlerde en çok yapılan iğne oyalarına bu modeli de ekleyerek harika çeyiz olacağını düşünüyorum.

Siz oya sevenlerde benim bu fikrime katılacağınızı umarım sizinde beğenerek yapacağınızı düşünüyor ve bende sizlere yapılışı olan güzel anlatımlı videoyu izlemenizi tavsiye ederim.

Renkleri ile harika iğne oyası kolay yapılışı var olduğunu düşünerek sizlere paylaşmak istedim sizlere de fikir olsun oyalarda sadece iğne oyası ve tığ oya olarak yapılmadığını istediğimiz gibi değişik oyalar ile de tamamlaya bileceğinizi göstermek istedim.

iğne oya yapılışına mekik eklenirse de harika olduğunu sizlerde görseli ile yapılışında fark edeceksiniz şimdi beğenen arkadaşlar yapacak olursanız şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.