ÇOK BEĞENİLEN KARE LİF YAPILIŞI



Sevgili örgü seven hanımlar yine çok güzel bulduğum lif modeli ile sizlere yapılışıyla bilgi vermek istedim.

Değişik ve çok güzel bir lif örgü modeli ile yine sizlere fikir olsun diye paylaşmak istedim.

Sizlerinde çok beğeneceğini düşündüğüm bu lif modeli çok da kullanışlı olduğunu söylemek istedim kare olması ve üstüne kabartmalı çiçeklerin olmaması sanki daha rahat kullanmamız için güzel olacağını düşünüyorum.

Sanki kendinden desenli gibi gösterişli bir lif modeli fakat biz bu modelle bir çok şey yapabiliriz .

Ayni model ile bebek battaniyesi veya günlük kullanacağımız tv battaniyesi de çok güzel olacağını düşünerek fikrimi söylemek istedim.

Yeşil yapraklı ve ortası çiçekli bu örnek ben beğendiğim için size paylaşmak istedim umarım sizlerde beğeneceksiniz.

Arkadaşlar her zaman modeli gösteren renkler diye sizlere sunuyorum evet renkler önemli bakın ki bu lif modelin renkleriyle harika olduğunu düşünüyorum bu modeli kendi tasarımı olan ve siz örgü sevenlere yapım aşaması kolay olsun diye anlatımını yapan pamuk liflere buradan teşekkür ederim ellerine sağlık derim .

Bazı örgü modellerde yorumlar yaparım değişiklik yapılır diye fakat bu lifte sadece battaniye yapılır demek istedim çünkü gerçekten yorum yapacak hiç bir şey bulamadım benim dikkatimi hep renkler olurdu oda bu modelde çok güzel kullanılmış umarım sizde fikirlerime katılacaksınız ben modelleri sizlere sunarken bende sizlerden yorumlarınızı beklerim.

 

YAPMAK İSTERSENİZ YAPILIŞ TEKNİĞİNİ ÖĞRENMENİZ İÇİN ANLATIMLI VİDEOYU İZLEMENİZİ TAVSİYE EDERİM

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.