TEK BİR ŞERİTTE HIZLI VE KOLAY ÇİÇEKLERİN ÖRÜLMESİ



Sevgili örgü sevenler bu sayfama çok güzel ve çok değişik olduğu bu modelin örülüşünü sizlere paylaşmak istedim.

Arkadaşlar çok güzel ve tek şerit ile örülen bu güzel örnek çiçek modelin yapılışı yabancı bir video dan buldum ben çok beğendim siz örgü sevenlere video izleyerek el işini takip ederseniz sizlerde yapabilirsiniz diye düşünüyorum çiçeklerden harika süslemelerde yapılır diye düşünüyorum .

Çok amaçlı kullanabilir olarak çiçeklerden fikir edinebilirsiniz lif modellerde veya tv battaniye yapılışında çok güzel olur ve diğer örgülerde motif olarak çok güzel kullana bilirsiniz.

Dolgulu fıstıklar yaparak ortasına bu motif çiçeği koyup çok değişik bir lif örgü modeli de elde edilebilir diye düşüncemi sunayım istedim.

Yatak örtüsü yerine kullanılan bu güzel motiften sizler bir çok yerde çiçek motif olarak kullanabilirsiniz dekor motif olarak bakarsanız sizlerde fikir olur .

Süslemelerde kullanabilirsiniz çok güzel ve değişik bir motif olduğunu düşünüyorum umarım sizlerde fikrime katılırsınız eğer yeni ve çok güzel modellerden haberdar olmak isterseniz takıp etmeyi unutmayım
Evet arkadaşlar bu modeli beğendiğim için sizlere sundum sizlerden de yorumlarınızı beklerim eğer yapmak için videoyu izleyerek yapamaz iseniz yardımcı olurum .

Siz örgü sevenlere fikir vermek ve modellerden yardımcı olmak için burada olduğumu unutmayın şimdi beğenip de yapacak arkadaşlara şimdiden kolay gelsin iyi seyirler.


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.